Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ (ΒΑΓΙΑ - ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 3-1)

ΤΑ ΒΑΓΙΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ 3-1 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ                                          
1.ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ    9.ΚΑΟΥΡΑΣ 6.ΚΟΥΡΟΥΝΑΡΧΗΣ 2.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ 3.ΜΟΥΣΛΙ
8.ΜΠΑΛΑ 2.ΜΗΤΣΩΝΗΣ 14.ΜΑΡΓΩΝΗΣ 11.ΤΡΕΛΗΣ 7 .ΔΡΩΣΟΠΟΥΛΟΣ 10.ΓΙΩΤΗΣ (Α/Ο)

ΒΑΓΙΑ

1.ΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
12.ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
8.ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
6.ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
4.ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
19.ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΗΤΡΗΣ
21.ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 
18.ΚΑΤΡΙΣΙΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
24.ΤΑΚΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
5.ΧΟΤΖΑ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
26.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ
30.ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ(45' ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ)
11.ΤΣΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
28.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
16.ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
99.ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Περιγραφή αγώνα: O αγώνας ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα των Βαγίων .Ο ΤΣΕΛΙΟΣ Κ.  δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του παρόλο που ξεκίνησε κανονικά την προθερμανσή του  χωρίς να δείχνει οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Τα προβλήματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν είχαν μαζί τους επικαλαμίδες και ο διαιτητής δεν τους επέτρεπε να αγωνιστούν.Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια του υπεύθυνου του γηπέδου .

Το παιχνίδι ξεκίνησε ήρεμα και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 15' για να δούμε την πρώτη φάση απο τα Βάγια όπου σε απευθείας  εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτου ο Τάκης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.Στο 18' όμως σε μία ανύποπτη φάση ,μετά από λανθασμένη συνεννόηση της αμυντικής γραμμής η μπάλα βρέθηκε στα δίχτυα από σουτ του Γιώτη και έγινε το 0-1 για την ομάδα του Σχηματαρίου.Το ημίωρο τελείωσε χωρίς να δούμε άλλες φάσεις εκτός απο κάποια μεμονωμένα σουτ του Τσέλιου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έμελλε η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική.Ο Τσέλιοσ Κ. με τον γενικό άρχηγο της ομάδας Παναγιώτη Καρακασίλη και τον προπονητή Δεφίγγο ψυχώσαν τους παίκτες και βγήκαν στο γήπεδο σαν σκυλιά .Απο το πρώτο λέπτο άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά και είναι άξιο απορίας το πως δεν σκοράραμε νωρίτερα.Η ομάδα του Σχηματαρίου έδειχνε ανύμπορη να αντιδράσει μπροστά στην επιθετική καταιγίδα των Βαγαίων.Τα σουτ άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα και οι παίκτες των Βαγίων έδειχναν παθιασμένοι και ασταμάτητοι ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ.Σε αυτό βοήθησε πολύ η προώθηση του Κρητικού στα χαφ σε εσωτερική αλλαγή με τον Κατρισιώση έπειτα απο προτροπή του Τσελιου Κ. που παρακολουθούσε τον αγώνα.Ε¨πρεπε να περιμένουμε μεχρι το 80΄ ώστε να δούμε γκολ απο την ομάδα των Βαγίων.Εκεί σε μία συνεργασία  των Παναγιώτου Κρητικού και Σταμέλου η οποία φαινόταν βγαλμένη απο PLAYSTATION ,αντάλλαξαν πολλές πάσες μεταξύ τους σε ταχύτατους ρυθμούς μέχρι η τελική πάσα του Κρητικού α λα Ronaldhinio βρήκε τον Παναγιώτου ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό πλασέ πραγματοποίησε την ισοφάριση.Εκεί οι παίχτες και οι συντελεστές έγιναν ένα κουβάρι και φώναζαν παθιασμένα "Πάμε για το επόμενο".Τελικά δεν χρειάστηκαν πάνω απο 2 λεπτά ώστε η ομάδα των Βαγίων να περάσει μπροστά στο σκορ.Ο Παναγιώτου κέρδισε φαουλ σε πολύ καλή θέση έξω απο την περιοχή.Ο Τσέλιος Π. φώναξε "δικό μου" και πήρε τα βήματα .¨Ολοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν και ο Τσέλιος δεν τους χάλασε το χατίρι αφου με μία άπιαστη βολίδα στην αριστερη γωνία του τέρματος άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας και οι πανηγυρισμοί ήταν πιο έντονοι από ποτέ.Αυτά τα τρελά παιδία δεν επαναπαυτηκαν σε αυτό το σκορ και ήθελαν να βάλουν και άλλο γκολ.Τελικά απο μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτου που πήγε στο δοκάρι ο Σταμέλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και αφού χόρεψε την αντίπαλη άμυνα έδωσε εκπληκτική ασσιστ στον Τακη ώστε αυτός με την σειρά του να κάνει το 3-1.Ολοι ήξεραν ποιο είναι πλέον το αποτέλεσμα και ότι αυτή την ομάδα δεν τη σταματάει τίποτα.
* (Σ.Σ)Την πραγματική παράσταση όμως έκλεψε η γυμνάστρια του Σχηματαρίου η οποία με την παρουσία της έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο στην ομάδα για να πάρει το αποτέλεσμα.

Κίτρινες κάρτες  : Μάρκου(9'),Παναγιώτου (23'),Σταμέλος(35'),/Γιώτης(28'),Καούρας(60')
Κόκκινες κάρτες: -
Γκολ: Γιώτης(18')/Παναγιώτου(80'),Τσέλιος Π.(82'),Τάκης(90') 
 Δηλώσεις :
Δεφίγγος:Η ομάδα μου έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο διαστημική μπάλα και το αποτέλεσμα το δείχνει ξεκάθαρα.H καλή δουλεια που κάνουμε  και η συνεργασία που έχουμε με τα παιδιά φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους αντιπάλους καθώς ήταν μια πολύ καλή ομάδα .Ελπίζω η καλή πορεία να συνεχιστεί για πολύ καιρό. 

 Τσέλιος Κ.: :Eνιωσα πολύ άσχημα που δεν κατάφερα να αγωνιστώ καθώς ήθελα αυτή την νίκη όσο τίποτε άλλο.Παρόλα αυτά τα παιδιά πήραν την νίκη με καταπληκτικό ποδόσφαιρο και αυτό με αποζημιώνει.Ελπίζω μέχρι το επόμενο παιχνίδι να έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου γιατί τον τελικό δεν πρόκειται να τον χάσω για τίποτα.Συγχαρητήρια στα παιδιά και πάλι και ένα μπράβο στους ποδοσφαιριστές τπυ Σχηματαρίου.

Δυο λόγια απο την δημοσιογραφική ομάδα του XEBLOGARE:
Τέλος καλό όλα καλά λοιπον
Τώρα η ομάδα θα αγωνιστεί στον τελικό Βοιωτίας με αντίπαλο τον Ορχομενό .Της ευχόμαστε τα καλύτερα και θα είμαστε εκεί για να την υποστηρίξουμε . Προς το παρόν γεια σας και ευχαριστούμε για την στήριξη σας στο δύσκολο έργο μας
 ΑCE KING

4 σχόλια: